måndag 21 juli 2008

Lördagen BLEV super:P

Ja... vi var då på Möhippa i Lördas med M, å d blev super lyckat. Ännu bättre skulle det blivit om vädret varit på vår sida, men det fick vi ta som det var.
M hade då först ledtrådar att köra efter, sen hittade hon oss resterande bakom Herrfors. Därifrån fortsatte vi färden in till stan så M fick börja med sina uppdrag.
Bl.a. så skulle hon dela ut 10 rosor å bl.a. en polis, en konditor, en försäljare, en glassätare, en pensionär, en som talar i telefon, pappan i en familj och 3 till men dom minns ja inte.

Sen skulle hon oxå fixa ihop en kör på 5 personer som skulle sjunga en sång. Och en namnlista på 30 namn skulle hon ha ihop samlad för att dom INTE skall bygga ngn ishall i Bennäs(hon e hockyspelare sj). Äve skriva autografer skulle hon göra, och skinka och bröst gav extra poäng:P

Hon hade en uppdragslista på 10 uppdrag, så jag orkar inte räkna upp alla, men en liten smakbit fick ni på det:)
Sen skulle vi ha pick nick i skolparken, men där höll dom på att ställa igång inför Jeppis dagarna, och vädret var inte det bästa helöa tiden. Så då fick vi låna S & B.s matbod istället:)*tack för det*

När vi hade pick nicken klar så bar det av mot Krombi, där åkte vi till en villa ich hade Lustparty... å GUUUU va vi skrattade å hade ql:)

Efter det åkte vi till Hästöskata och åt god mat och satt och pratade:)

Sen blev det avfärd mot stan och där fortsatte kvällen till långt in på natten när Älsklingen kom och hämtade mig:)

Resten av helgen har vi inte gjort så mycket... var lite slö igår:P*undrar varför* Och idag har vi heller inte gjort så mycket, det regnar ju bara:( Skulle vilja åka till skolparken och lyssna på Fredrik Furu och Nina Lassander, men får se hur d blir... vädret får nog utvisa det:)
Hoppas att vädret blir bättre så vi kan åka, och att N & K/M kommer med oss:)

Såja, nu får det vara bra med denna uppdatering.

Ha en fortsatt regnig dag:)


kram<3

Inga kommentarer: