onsdag 6 augusti 2008

6.8 2008

Onsdag idag, och jag hann få fotona tills ikväll när jag ska på vårt lilla möte:) Sånn tur, annars skulle jag måsta ställa in mötet och det börjar bli knappt om tid. Men ja fick ju dom så kvällen är räddad:)

Igår var vi då på bostadsmässan... där fanns mycket fint, men otroligt mycket som inte skulle funka i praktiken. Men människorna som byggt husena inser vel det sen när dom flyttar in.
Såg några bekanta ansikten där... Tyvärr så kunde vi inte titta så mycket som vi skulle velat se, men d är sådär när man har en tråtsig 3åring med sig:)

När vi bestämde oss för att lämna mässan så åkte vi till CM i stenhaga och handlade lite behövligheter. Och där hittade jag ett halsband som det blev "kärlek vid första ögonkastet med" så d köpte älskligen till mig:)*tack gubben*
Sen åkte vi till Karperö för att hälsa på T&C... dom hade gjort SUPERFINA golv där:) Och Melissa fick leka med sin kompis som hon har där en stund. Hon gick ut när vi kom dit och när kompisen måste gå in och sova för att orka upp nästa mårgon kom hon in:)

När klockan närmade sig 9 så bestämde vi oss för att svänga kosan hemmåt. Var trött efter en dag på mässan med mycket folk.

Väl hemkommen så blev det att mata båda tjejjerna och sen i säng med dom båda. Dom var så trötta och sluta så d tog inte länge före dom sov när dom slapp i säng:) Sj började vi titta Beck-Vita nätter... d är en superbra film... eller alla beck filmerna är ju bra:)

Tror klockan var lite före 12 när den var slut och då var det bara tack och godnatt:)

Idag ska jag dammsuga och tvätta kläder... första tvättmaskinen är igång, borde även plocka av klädsträcket här inne så det som är i tvättmaskinen får lite utrymme för att torka:)

Josefine sover... så nu blir det att börja plocka upp greijjer här för att sen kunna dammsuga. Borde även bädda sängen i andra änden ifall vi får nattfrämmande natten till Lördag:)*hoppas*
Länge sen man har träffat L, och T har ja inte träffat en ända gång ännu:)*spännande*:)


Kram

Inga kommentarer: