tisdag 23 juni 2009

Solen skiner...

och det är underbart väder ute:)

Vi ska snart gå ut igen, men först ska Josefine äta och dricka mjölken... så får hon börja sova sin dags sömn sedan:)


Midsommaren kom och gick, vi hade det trevligt... grillade, och åt gott:D


Imorgon åker våra söta töser till mommo och moffa, Melissa är klar att åka NU! men det går inte riktigt... hon skall nämligen till tandhygiensiten imorgon, så efter att vi e klara där så styr vi kosan mot S.joki:) Ska även föra tillbaka en painepersuri till CM i S.joki, för det kommer inget tryck i den mera. Och garantin e ännu i kraft, så ja ska föra den tillbaka... får se då om jag tar någon ny eller hur vi gör.



På fredagen har vi planerat att åka med vår "cabriolet" till Pavis på en öl, men får se då... beror på vilket väder det är. Men är vädret på vår sida så åker vi, och då hänger R&C på:D Om vädret inte är på vår sida så tror jag d blev så att vi grillar hos R&C istellet:)


(bilden är googlad)

Lördagen är fullspäckad:P
Först från morgonen så skall jag + C*2 till Vasa och shoppa:D Det kommer att va ganska mycket folk i stan då, eftersom att REAN har börjat... men det ska nog gå bra ändå:D
Va ja ska shoppa vet ja inte, måste spara pengar till den efterlängtade Stockholmsresan oxå;)


På lördag kväll blir det Fredrics klassfest från 6.an, hur vi ska ta oss dit och hem vet vi inte ännu... men eventuellt så kör jag:)

På söndagen kommer mommo, moffa och flickorna hit... hur länge mommo och moffa e här vet ja inte, men det får dom bestämma själva:) Vi har ingen skillnad;)

Nu skall jag ta och värma lite mat åt Josefine så får hon småningom krypa ner i vagnen och sova:)

Ha en fortsatt trevlig dag i solskenet:D


Kram

Inga kommentarer: