lördag 4 oktober 2008

Lördag...

D e ganska ovanligt att jag skriver blogg på en lördag, men nu har ja ork, lust och tid att skriva:D
Fredric är nämligen i verkstan*sällan* och Melissa spelar blockflöit för Josefine...*aj mina öron*

Igår var d bastudag... så d va SÅÅ skönt att krypa ner under täcket efter bastubadet när sängkläderna var nybytta:D

I mårse vaknade vi kvart över 7... men vi orkade inte stiga upp före 8. D e skönt att ligga alla 4 i samma säng å dra sig. D e sällan d händer, men nu lyckades vi:) Å i mårgon blir d säkert samma sak om inte älsklingen kommer på att han ska stiga upp kl.5 för att åka ut på orr jakt. Men d får vi ju se då.

När vi steg upp så klädde vi på oss och åt frukost. Sen blev d att börja packa en liten väska med diverse behövligheter för dagen. Då när det bestyret var klart klädde vi på oss och satte oss i bilen för att starta vår färd mot kärkkäinen.
Vi anlände dit ca. halv 11.
D blev inte så mycket handlat där... men diverse tvättmedel och sånna greijjer behöv ju alltid, så d förrådet blev påfyllt:D

Efter att vi handlat klart så blev d dax för mat och sen hemfärd. Bilen behövde ju oxå lite mat... och bensinen var "endast" 1.40€/liter... å d e ju ganska ovanlig syn.:) Men d e ju bra när man får tanka billigare någon gång åtminstone:)

Nåja, när bilen hade fått sin mat å vi skulle påbörja vår hemfärd så kom vi på att vi skulle åka via Kokkola. Sagt och gjort. När vi kom till kokkola körde vi runt och tittade lite vid några bilaffärer och sen åkte vi till minimani för att handla lite snacks tills ikväll när vi skall dricka en vinflaska och titta svensson svensson:D

Väl hemkommen blev d mat för Josefines del och Melissa fick ÄNTLIGEN sin godispåse:) den var efterlängtad ska ni tro:D Fredric och jag kastade oss på soffan för att läsa dagens tidning, Josefine låg på golvet och som vanligt... antastade våra elkablar:)
Som jag skrev i börjanet på inlägget så spelar Melissa blockflöit för lillasyster... och den fick hon idag.

Nämligen så har hennes faster fått låna en blockflöit från skolan, och den är det ju inte så bra om Melissa spelar på. Så Melissa önskade sig en egen och jag låvade henne det, bara vi hittar en. Och det gjorde vi idag... så nu har on en helt egen, å ni kan ju gissa om hon e stålt:D

Annars vet ja inte va ja ska berätta mera, Josefine försöker mer och mer få ett knä flyttat... men där strandar det. Men småning om börjar hon vel krypa antar ja. För min del får hon nog hålla sig lugn en stund ännu... men man kan ju inte stoppa dom små heller.
Alla måste ju få utvecklas i sin egen takt.

Nu tror ja d får vara bra såhär för denna gång... men d kommer ju nya dagar med nya möijligheter:D


Kram

Inga kommentarer: