tisdag 1 april 2008

1 April är det idag...

Å det är värsta dagen på hela året tycker jag! Men det beror nog endast på att ja e så lätt lurad, tur att man inte behöver åka ngnstans å träffa nå folk idag!
JT.s april skämt gick vi på båda 2, hade totalt glömt bort vad det var för dag idag:)
Annars så händer det inte mycket idag, lillon sover å stora syster å pappa e i verkstan. Så här är det såååå lugnt och fridfullt så:)
I går städade jag lite här, dammsög och torkade damm, borde även få ut mattorna kastade så vi får tvätta golvet, men kanske vi tar det ngn dag här ännu, det är ju trotsallt bara Tisdag ännu och Fredric är hemma ända till nästa Onsdag, så någon av dom dagarna ska vi vel lyckas med att göra en grundlig städning här:)
Solen skiner ute, skulle vara skönt att ta en promenad med Lillon i vagnen, men när det blåser... så det får nog vara ännu, egentligen är det först på Fredag vi skulle få ta ut henne, men kommer det ngn dag så solen lyser och det jusst inte blåser ngt så kan ni va så säkra att vi kläder på gumman och går ut på en prommenad hela familjen:)
Men men...
ja tycker jag har en aning bloggtorka nu, försöker ha ngt att komma med varje dag, men det är inte alltid som det lyckas:(
Ha en bra dag!
Kram

Inga kommentarer: