onsdag 30 april 2008

Uppe med tuppen:)



Melissa vaknade kl.6 i mårse... sen när Fredric hade åkt kom hon i sängen med oss och så sa hon "ja fick pussin å kramin åv pappa, he fick int tu *haha*"


Rätsticka där kan man ju lugnt säga:)


Och så hörde jag när hon sa åt honom före han for att "kör försiktit pappa":) Sånn gullegumma vi har;)




Igår så var vi ute mest hela dagen, var såååå härligt väder. Lite mulet, men vad gör det så länge det inte är kallt och regnar:)




Så vi klippte bärbuskarna, dom har varit som nå värsta rishögar... har inte sluppit varken med kläsklipparen eller, hör och häpna, RÄFFSAN mellan dom. Eller det är 4 stora som har varit värst. Så länge som jag har visstats här så har man inte klippt gräset mellan dom. På bilden syns d hur långt ut kvistarna har legat på marken, men nu blev d ändring på den saken:)





Även en stor björk fick se sin sissta dag i går, svärfar kom hit å hjälpte Fredric att ta ner den:)
Melissa hade stora ögon när björken började kippa:)






Så nu börjar vi ha trädgården ganska bra i skick som vi vill ha den, bara nå rosbuske å några andra buskar som ska grävas upp så e allt klart:) eller klart och klart, finns mycket man skulle kunna göra. Men vi orkar inte sätta såååå grymt med tid på den eftersom vi inte ska bo här föralltid.

Annars ikväll så vet ja inte va vi ska hitta på... skulle vi ha den bättre bilen hemma skulle vi åka ut och köra, men nu har vi inte det, så d blir en mysig hemma kväll i stället:)
Men lika br a e vel det, Josefine trivs bäst så:)
Men nu har jag en här som vill börja äta frukost, och så börjar det låta om sig från lillan oxå, så d e nog dax att lätta på ankaret nu:)
Glada Vappen till er alla:)
Kram


2 kommentarer:

Anonym sa...

Glada Vappen önskas till er med =) /mamma till 3

Anonym sa...

Glada vappen till dig också!=) /Jenni