onsdag 26 november 2008

Snörik vinter??

Ska d bli d iår? D hoppas jag åtminstone, likaså gör Melissa... men hon e ju förståss nöjd bara d går att åka pulka å "pruppabre".
Fredric är nog mest nöjd med snön av oss här i stugan tror ja... han har ju sin kära snöskoter, och var tror ni han sitter nu?? Jo... på sin kära snöskoter å kör som en liten dåre:D*hihi* Melissa tycker oxå mycket om att sitta på snöskotern med pappa, men jusst nu får hon inte eftersom hon har blivit så förkyld stackaren.
Även Josefine är snuvig... skall på 8månaders kontroll med henne imårgon, och det innebär ju då även läkarbesök... så får se då vad läkaren tycker om hennes förkylning.
Idag var vi till dagmamman och hälsade på... hon finns i Forsby. Jag tyckte väldigt bra om henne, och även tjejjerna fattade tycke om både stället och dagmamman.
Melissa hinner ju inte va där så länge före hon börjar på Bamse, men hon e så nöjd å glad att hon ska få börja där... för då blir hon ju stor:)
När vi hade varit och hälsat på hos S så fortsatte vi färden mot stan, handlade lemlösande till Melissa och även mat. Konstigt när kylskopet alltid är tomt:P
När vi hade handlat klart så svänge vi kosan hemmåt... men vi tog en paus vid Mysinge och åt en bulle me Jenni:D D va roligt att träffas, och tack för katalogen vännen:)
Ikväll har vi inte gjort så mycket, Josefine sover å Melissa tittar tv. Hon har inte ork att göra så mycket nu när hon är förkyld... stackarn.
Ska se om gubben vill bada bastu sen när han kommer in... d skulle vara skönt:)
Jag var ju även och klippte håret igår, å d e så skönt nu när d e en "aning" kortare:P Skall färga det antingen på fredan eller lördan så d e frech då sen när d blir dax för julfesten:)
Chaffis till och från julfesten är fixade... och det är skönt att ha d undan nu så behöver vi inte fundera och meditera desto mera om den saken:D
Hmm... va ska ja berätta nu då?
Ja, ja börjar ju jobba snart... d e inte länge kvar nu, men d ska bli roligt med nytt jobb och nya utmaningar;)
Nu skall jag lyfta min bak från denna stol för att plocka upp lite greijjer här i vår stuga.
Men ni skall ha en skön Onsdakväll:)
Kram

Inga kommentarer: