måndag 10 november 2008

Livstecken...

Japp, här kommer ett litet livstecken från oss medan Josefine ännu sover:)


D har hänt mycket i Josefines utveckling på senaste tid... i Onsdas började hon försöka dra sig uppåt, men d misslyckades. I Torsdas började lilla damen krypa, och igår lyckades hon dra sig upp å stå första gången:)

Å minen... den var super häppy:) Hon sken som en sol hela gumman när hon lyckades, hon har även börjat dra sig upp på hyllan på vardagsrumsbordet.

Här har ni en bild på en lycklig gumma:)-->


Tja... annars så knallar d på som vanligt här.

I heljen tog vi det mest lugnt. På lördagen var vi en sväng till stan hela familjen, ja fick ytterligare några julklappar handlade... borde egentligen börja paketera in dom som är färdiga. Man kan ju inte paketera julklappar någon annan gång en sent på kvällen när gummorna sover:) Så d skulle vel vara bra att börja i tid även med det.


Idag skulle flickorna och jag åka till Kortesjärv för att handla mat. Men när vi var på G dit så kom ja på att kanske vi åker till Härmä istället... så jag frågade Melissa och fick godkänt av henne:)

Där handlade vi några julklappar igen:D + mat. Melissa hade med sin egen pengbörs, så hon skulle få handla något åt sig själv sa hon när vi åkte:)

Så hon hittade en liten docka för 1,90€... så den köpte hon, och nu är hon i fullgång att leka med lilla dockan och barbisarna i sitt rum:)


Hmm... va ska ja berätta mera då? Tror inte ja har så mycket att berätta mera.

Behöver inte börja med maten riktigt ännu, för Freddi ringde och sa att han kommer hem ca. ½6 ida... så jag får ha en liten lugn stund ännu:)


Men men... ni ska ha det så bra:)


kram

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken gullig bild av Josefine!! :) /Jenni

Anonym sa...

Halkade in på din blogg!:) Började fundera på vad din äldre tjej har för "utslag" på sidan om hakan?

Lite och Stor. sa...

Anna: Det är ett storkbett... hon har haft det ända sen födseln.

Välkommen åter:)