onsdag 22 september 2010

Hejsan mina läsare :)

Vem är ni egentligen? ;) Känns som om jag bara skriver för att skriva utan att ngn läser det... skulle vara roligt med några kommentarer mellan varven ;)

Nu ska jag ta och bjuda på några bilder av en del av mina favoritgreijjer i huset...






Fönstret i vårt sovrum har nu fått fina gardiner... det är rent h**vetet att ordna upp trådgardinerna, men dom är SÅ fina sen när dom hänger rakt igen :)



Stora vita lampan i vardagsrummet är en av prylarna jag håller mest kär, den är stor fin och ståtlig... och var passar den inte bättre en på blombänken vid vardagsrumsfönstret så den syns både ute och inne :)



Denna "apotekarbyrå" är vårt nyaste inköp, den var vi efter igår till Jakobstad :D Jag hittade den på en köpes/säljes/bortges sida på Facebook! :D inte illa! Denna kommer mycket väl till pass hos oss eftersom vi har alldeles för lite förvaringsutrymmen, så nu har vi 15 lådor till att fylla! :)



Nu när jag äntligen fått mina vita ramar på plats med foton av vår familj så är jag mycket nöjd med denna vägg! :) Glas skålen som ni ser på den övre hyllan innehåller en massa torkade rosblad bl.a. från min konfirmation och broders student :)



Detta är ena väggen i vårt vardagsrum... Det är tjejjernas 1 år foton och syskonfotot som vi tog påsamma gång som J.s 1års kort :) Lamporna som är vid sidorna så fick jag av min kära mor <3>


Här ska ni även få en bild av tjejjerna när dom sitter och "pipplar", dom satt över en timme i Melissas rum igår och pysslade med detta :) <3>


Ha en fortsatt skön dag... Ikväll skall tjejjerna och jag åka och se hur det se ut vid nya Bamse(dagiset i Purmo) :)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Fina bilder Pia! Ni ser ut att ha ett riktigt mysigt hem :-) Tack för titten! /Jenni

Anonym sa...

Hej du!! Tittar in när du uppdaterar. . . .

Sarah sa...

Ja kan nästan halld me d rej om att demdi skoan e underbar! Ja ha bara hända ha döm ein kvälld men ja had döm på fötren konstant i 10 tiimar å fick int na sjuk fötter alls! He kallar ja underbar skoa :D du måst fara å handel ett nye par åt d, di finns vi CipCap ;)

Ammi sa...

Kollar in nu som då :)