söndag 27 juni 2010

Midsommar 2010...

Den kom och gick, precis som alla andra heljer :)
På torsdagen hämtade vi hem våra kaniner... så nu har dom flyttat in i sin nya bostad!


Dock syns dom inte på bilden... eftersom vi var hundvakt åt en kompis hund i heljen, och hennes favoritplats var nämligen vid kaninburen... så dom var en aning rädda :D


Vi grillade och åt gott på midsommaraftonen... och när vi hade ätit och diskat undan så åkte vi ut och köra:) Kenza fick oxå följa med, och det hade hon inget emot... hon låg så snällt i bakluckan:)


Här är vår midsommar dukning, köttet låg fortfarande på grillen när denna bild togs... och OIJJ va d va gott :D

Resten av heljen har vi bara varit hemma, busat med Kenza och bara njutit :) Det var riktigt trevligt att vara hundvakt... Kenza e så snäll, så man behöver inte vara rädd när hon e ensam med barnen ens:) Melissa tyckte om att ha dragkamp med henne, dock var det ju nog hunden som drog iväg med tjejjen ganska snabbt... men roligt, ja... d hade dom minstsagt! :D


På lörda kväll efter att Kenza hade åkt hem så badade vi bastu och åt lite chips. Efter bastun var jag så trött så ja orkade inte vara uppe länge efter. Så d var bara att krypa i säng när man kände att ögonen inte orkade hållas öppna mera :)

Fick även sovmorgon ida... älsklingen steg upp med tjejjerna:) Så ja steg upp 10 före 10... d var länge sen jag fått sova så länge! Men d behövdes verkligen!


1 kommentar:

Anonym sa...

Tack för kaffet. u&co