lördag 7 november 2009

Snö, stadsresa och ny layout:)

Utomhus har d snöar, och d kommer fortfarande lite flingor:) Bara Josefine vaknar skall vi gå ut och busa i snön... Garagelamporna skall även få inta sin rätta plats, tror ja:P Hittade lampor vid Erkin Halli... hade även satt in en beställning vid Biskops, men där fanns dom inte mera:( Meeen... nu har vi ju våra lampor, bara installering som återstår:)
En skohylla fick vi oxå handlat, har ju endast velat ha en i sisådär 2 ÅR... så ÄNTLIGEN hittade vi en, å det mest perfecta biträdet hade vi oxå;)


Nya jeans handlade jag vid Code... så nu har jag hela 2 par bättre jeans:P Så nu får ja väl vara nöjd en stund:)
Ja var in en snabbsväng till prisma oxå, handlade kvällens småplock... d blir tunnbrödsrullar med pesto och parmaskinka:D *mums*


Annars har vi det bara bra, tyckte det passade bra att ändra lite på layouten nu oxå när vi äntligen har snö på backen igen... dock kommer nog denna snö oxå att försvinna ganska snart*suck* Var ut och fotade lite snö, så då hörde jag även att gubben dragit igång snöskoter... dock bara för att få höra ljudet:P Går inte riktigt att köra ännu!



Va ska jag mera berätta då? Imårgon är det farsdag, vi e i Purmo denna helj... men nästa åker vi hem till mor & far, så vi får vel fira lite då istället:) Grattis På Farsdagen Pappa/Moffa en dag på förhand, men ja tvivlar på att jag skriver något imårgon... så d e lika bra:)




Nu ska jag avsluta detta och fixa tunnbrödsrullarna:)


Trevlig helj till er alla:)


1 kommentar:

Basi sa...

Ooh va myki snö ni had! såde myki var int e in åt byys na. tunnbrödsrullar lät gott, något recept man kan få ta del av kanske? :)